Meer kwalitatieve sollicitaties via Zorg- en Ziekenhuis

De Zorg- en Ziekenhuis is het ideale platform om (latente) professionals uit de zorg branche te bereiken. De ideale aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de doelgroep van zorgprofessionals adverteren, waardoor u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

Bij de Zorg- en Ziekenhuis kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacatureproducten of -pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkeld om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten.

Hieronder vindt u het overzicht van producten en diensten. Klikt u op het product van keuze voor meer informatie over het desbetreffende product.

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Waarom Zorg-en ziekhuiskrant.nl?

  • Hét onafhankelijke platform voor de zorg.
  • Zorg-en ziekenhuis wordt gelezen en hoog gewaardeerd door de branche.
  • De website wordt onder andere bezocht door o.a. directies, hoofden van alle afdelingen, medewerkers van hoog tot laag in de organisaties van ziekenhuizen, zorginstellingen en de thuiszorg
  • 8.000 nieuwsbriefabonnees.
  • De Zorg-en ziekenhuis verschijnt 12x per jaar en bereikt 156.000 professionals per editie.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard vacature advertentie

€349,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Top job

Extra aandacht

€100,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van de Zorg- en Ziekenhuis brengt vraag en aanbod voor professionals in de niche effectief bij elkaar. Via de Zorg- en Ziekenhuis verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature midden in de juiste doelgroep bekend te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via de Zorg- en Ziekenhuis vinden zij snel en gemakkelijk alle voor hen relevante vacatures.